5 Haziran 2012 Salı

BÜYÜLEYİCİ KİRPİKLER İÇİN TÜYOLAR

Kirpikler yüzünüzün güzelliğini ortaya çıkaran en önemli detaylardan biri cildimiz saçımız gibi kaş ve kirpiklerimizde ayrı bakım ister.
 benim en sık yaptığım bakım badem yağı ve hint yağını karıştırıp bitmiş maskaramın fırçasını temizleyip her akşam yatmadan maskara fırçasıyla gözlerinize kaçırmadan maskara sürer gibi 15 gün bu karışımı sürüp  yatın sabah yüzünüzü yıkıya bilirsiniz yada uğraşmak istemezseniz aktarlarda  kaş ve kirpik besleyici yağlar satılıyor. maskaraya benzeyen içinde yağ olan şişeler var onlardan da alabilirsiniz.
Makyajınızı çıkarmadan asla yatmayın hem cildiniz için hemde kirpikleriniz için çok zararlı ne kadar yorgun olursanız olun makyajınızı çıkartın. gece maskara ile yattığınızda maskara iyice kuruyor ve kirpiklerinizin dökülmesine sebep oluyor.
Benim en kötü alışkanlıklarımdan biri :=(  uyku gözlükleri kirpiklerinizin kırılmasına sebep oluyor. kullanmayın...
Kirpiklerinizi maskara uygulamadan önce kıvırın. Kirpiklerinizi maskara uygulandıktan sonra kıvırmaya çalışırsanız, kırılmalarına ve maalesef zarar görmelerine sebep olabilirsiniz.Kirpik kıvırma aletini kullanmaya kirpiklerinizin dip kısmından yani tabanından başlayın, 5 saniye kadar sıkın ve o şekilde tutun. Aynı sıkma ve tutma hareketini birkaç kez, kirpik uçlarına doğru yavaş yavaş ilerleyerek tekrarlayın.kıvırma işleminden sonra su bazlı maskara kullanırsanız kıvrıklığını uzun süre koruya bilirsiniz heee birde kıvırmadan önce kirpik kıvırıcınızı bir kaç dakika fön makinesiyle ısıtın yada ısıtmalı kirpik kıvırma aleti kullanın ısı ile kıvrılmış kirpikler daha uzun süre kıvrıklığını koruyor.





Birçok markanın var ama Benim önereceğim kirpik kıvırma aleti panasonic tek kalem pille çalışıyor bir kaç dakika ısınmasını bekliyorsunuz fırça başında küçük bir pencere var soğukken mor ısınmaya başlayınca pembeye dönüşüyor tamamen pembe olunca kıvırmaya hazır oluyor kirpik kıvırmak için ve maskara fazlasını almak için kullanıyorum çokda memnunum rahatlıkla önerebilirim. elektronik marketlerde kişisel bakım standında satılmakta sanırım 40 lira civarıydı .....


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder