28 Ocak 2014 Salı

ETUDE HOUSE My Lash Serum

Kore alışverişimde aldığım Etude House markasının kirpik bakım serumundan bahsedeceğim size! Daha önce bu tarz ürün olarak Eeose kaş ve kirpik serumu kullanmıştım.ve memnunda kalmıştım.Ama fiyat olarak biraz pahalı bir ürün:( 
Etude house my lash serumu görünce
Bloglarda şöyle genel bir ürün araştırması yaptım. kötü bir yorum görmedim.


 Fiyatıda çok uygun olduğu için açıkçası düşünmeden attım sepete:) 3.60 dolar 


içerisinde  Pathenol ve Dogwood Berry yani kızılcık meyvası özleri içeren. rimmel şeklinde şeffaf bir sıvı...
 maskara uygular gibi dipten uca doğru kirpiklerinize
uyguluyorsunuz. bir kaç dakikada kuruyor. yaklaşık on onbeş gündür geceleri uyguluyorum. kullanımı sürümü çok rahat gözlerime kaçıp yakma yaşamadım.sabah uyandığımdada göz kapaklarımda bir şişme yaşamıyorum. kirpik dökülmesine ve gürleşmesine yardımcı olduğu söyleniyor.sanırım gürleşme görmek için sebat edip düzenli olarak bir kaç ay kullanmalıyım. ama dökülme konusunda iyi iş çıkartıyor.yaklaşık 8 ile 10 lira arası birşey mucize olacak hali yok ya!
Maskara şeklinde olduğu için sanırım hayli bereketli olacağa benziyor on beş gündür uygulamama rağmen açıldığı gibi duruyor diyebilirim. yarılarsam tekrar gelişmelerden haberdar ederim sizleri.....

sevgiler....


23 Ocak 2014 Perşembe

En Etkileyici Parfümler

Özgür, duru, romantik, baştan çıkarıcı… Tarzınız ne olursa olsun kısa bir araştırmayla hayalini kurduğunuz parfüme ulaşmanız an meselesi. Parfüm seçiminde notaların tene uyumu ve uyandırdığı duygular kadar şişe tasarımının etkileyici olması da önemli. Parfümünüz bir bütün olarak sizi yansıtmalı. Bu amaçla sizler için en etkileyici parfüm şişelerini derledik.

Guerlain La Petite Robe Noire

Guerlain La Petite Robe Noire, küçük siyah elbisenin fenomen hikayesiyle romantik aynı zamanda yaramaz ve baştan çıkarıcı kadınlara sesleniyor.

Bu ürünü incelemek için tıklayın.

Paco Rabanne Invictus

Sizi erkeklerin yeni güçlü dünyasına çağıran Paco Rabanne Invictus’un tasarımı da kendisi gibi yenilmez!

Bu ürünü incelemek için tıklayın.




Marc Jacobs Daisy

Zamanında yaratıcı tasarımıyla FIFI ödüllerini de kazanan Marc Jacobs Daisy, senelere meydan okuyor ve orijinalliğini koruyor. Şişe tasarımı parfümün adı gibi papatya şeklinde ve çok renkli! Enerjik ve cesur kadınların seçimi Marc Jacobs Daisy, meyveli notalarıyla bağımlılık yaratıyor.

Bu ürünü incelemek için tıklayın.

Roberto Cavalli Just Cavalli

Piton, cam ve metalin birleşimiyle hayat bulan tasarım, Cavalli erkeğinin baştan çıkarıcı karakterini ve tutkusunu yansıtıyor.

Bu ürünü incelemek için tıklayın.

Flower in the Air

Flower in the Air, şişe tasarımında her detayın ne kadar önemli olduğunu gösteren bir diğer parfüm. Çiçeklerin özgürlüğünden esinlenen tasarım, kırmızının enerjisinden yararlanıyor ve kısalığıyla Flower by Kenzo ile arasındaki bağı vurguluyor.

Bu ürünü incelemek için tıklayın.

Lolita Lempicka Feminine

Lolita Lempicka Feminine, elma şeklindeki tasarımı ve mor rengiyle masallar kadar tutkulu!

Bu ürünü incelemek için tıklayın.

İçlerinden hiçbiri size göre değil mi? Ya da parfümünüzü değiştirmek mi istemiyorsunuz Hepsiburada’da 99,90 TL’den başlayan fiyatlarla alabileceğiniz yüzlerce parfüm modelini inceleyebilirsiniz veya kendi parfümünüzün Hepsiburada.com’daki fiyatına göz atabilirsiniz. Hepsiburada.com’daki parfümler için tıklayın. :)

Bir boomads advertorial içeriğidir.

9 Ocak 2014 Perşembe

TONYMOLY Red Appletox Honey krem

Yaklaşık on gün önce kore alışverişim elime geçmişti.ve büyük bir hevesle kullanmaya başladım:)
En çok sevdiğim ürünle başlamak istedim.sizlere aldığım cicilerimi anlatmaya :)En ama en çooooook bu sevimli elmayı sevdim diyebilirim:)
Göründüğü üzere ambalaj çok şirin kırmızı bir elma! kapağı açtığınızda içinde minik

bir spatula ve bir tane daha plastik beyaz bir kapak bulunuyor. onuda açınca mis gibi elma kokulu kreminiz ortaya çıkıyor...

İÇERİSİNDE

 Manuka balı (yeni zellanda) kremin içeriğini okuduğumda manuka balını biraz araştırdım. Antibakteriyel özelliğiyle ünlü bir balmış.Birçok yerde yara enfeksiyonlarını tedavi etmek için tıptada kullanılıyormuş.
Manuka balı nemlendirici özelliğede sahiptir. B6 vitamini, tiamin, niasin, bazı amino asitler, mineraller ve çeşitlerini bünyesinde barındırmaktadır.
Arı sütü özü:(C vitamini , folik asit , amino asitler , B vitamini içerir erkek işçi arı salgılarından elde edilen bir üründür . Bir de güçlü antibakteriyel özelliklere sahiptir . Bu, cilt tonunu geliştirmek ve nem sağlamak  ince çizgilerin görünümünü azaltmada çok etkili bir bileşendir.)
Propolis (yüksek antioksidan içeriyor) 
Siyah Bal: (Zengin mineral ve amino-asit.kaynağı) ve son olarakta o mis gibi kokusunu veren Elma asitleri içeriyor.Elma asitleride ölü deri hücrelerinin dökülmesine cildi aydınlatmaya ve sebum kontrol özelliklerine sahip 
içeriği kısaca böyle bayanlar gelelim yapısına

Yapısı Bal kaynaklı bir krem olduğu üzere akışkan bir yapıya sahip çok az miktar parmaklarınızın arasına alıp yüzünüze masaj yaparak kremi yediriyorsunuz ilk sürerken yapış yapış bir hisse kapılıyorsunuz. ama daha sonra cilt tarafından emiliyor.ilerleyen dakikalarda görüntü olarak bir parlama ve ıslak ıslak bir görünüm olmuyor ama çok hafif bir yapışkanlık hissi oluyor. ama bu beni hiç rahatsız etmedi. makyaj altı bir nemlendirici olamaz yapısından dolayı ama gece kremi için benim için biçilmiş kaftan oldu.Hele o güzel kokusu yokmu beni mest ediyor. diyebilirim.
Ne kadar kırmızı elma görünümünde olsada buram buram yeşil elma kokuyor..... Elmayı pek seven biri değilimdir. yani olursa eşim yıkayıp elime verirse yerim:) ama  aklıma gelipde aldığım yediğim bir meyva değildir. Ama bu krem sayesinde elmaya bir sempati bir sempati görmeyin gitsin:) 
uzun lafın kısası dostlar !cildi nemlendirme.parlatma. besleme. cilt lekelerini onarma.ve doku elastikiyeti sağladığı kremin vaatleri... 
Ben nemlendirme.besleme ve parlatma  olayına bizzat şahidim cilt lekeleri onarımı ve elastikiyette gelirsek daha uzun bir kullanımda farkedilecek bir durum olduğu için 10 günde birşey söyleyemem ama ben bu kremi çok sevdim ve yarılamaya başladığım an tekrar sipariş vereceğim bitmeden gelsin diye:)  

sevgiler..............