3 Mayıs 2014 Cumartesi

Kiehl's Midnight Recovery Eye (Göz kremi)



Kiehl's Markasını çok seviyorum.Ürünleri oldukça kaliteli ve sağlıklı.... hiçbir ürününde parapen bulunmuyor.  Esansiyel yağlar ve bitki özlerinden oluşan doğal bazlı kremlere sahip bir marka.
 Fiyatları malesef biraz pahalı ama sonuç veren bir marka olduğu için arasıra insanın kendini şımartması gerekiyor.:)
Kremin yapısı güzel yoğun değil hızlıca emiliyor.  Ürün adındanda anlaşılacağı gibi gece kremi ama yapısı dediğim gibi çok hafif  gündüz kullanım içinde ideal! İnce çizgilerin görünümünü,  Torbalanmayı, Göz altındaki siyah halkaların görünümünü azaltmayı hedefliyor.
İçerisinde kokina bitkisi (tavşan memesi) çuha çiçeği yağı. skualan. lavanta ve dikenli mersin bulunmakta
göz altlarına canlı bir görünüm veriyor.Nemlendirme özelliği fena değil diyebilirim malesef benim gözaltlarım çok kuru o yüzden bana pek yetmiyor.Bu yüzden ben Midnight Recovery'i gündüz  

Creamy eye Treatment'ini gece kullanıyorum.Biraz tersine oluyor farkındayım ama her cildin yapısı sıkıntıları ve ihtiyaçları farklı şekerler:)

 Hala denemeyeniniz varsa muhakkak Kiehl's mağazasına  yolunuzu düşürün ve tester edinip kararınızı verin derim:)

fiyatı 15 ml tüp ambalajda 84 lira 



2 yorum:

  1. Morluklara ve şişliklere faydasını gördün mü? Ben Cernor kullanıyorum ve tüpün sonuna geldim. Değiştireyim mi devam mı edeyim bilemiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz şişliklerde malesef görmedim ama morluklarda biraz fark var gibi! kremin yapısından olsa gerek sürdüğünüzde hafif bir aydınlanma hissediyorsunuz.bir tüpü bitirmeden yorum yapmak istemem.

      Sil