7 Ağustos 2013 Çarşamba

YVES ROCHER PAPATYA ÖZLÜ YÜZ YIKAMA JELİ VE TONİĞİ

Yves rocher sevdiğim ve bu aralar sık sık ziyaret ettiğim markalardan
Ürünleri benim için genellikle ortalamanın üstünde Fiyatlarda el yakmıyor. özelliklede sürekli indirimleri ile insanı cezbediyor:)


Papatya özlü temizleme jeli:Cildini suyla temizlemeyi sevenler  ve çok problemli cildi olmayanlar için ideal bir jel
 İçerisinde organik papatya özsuyu bulunuyor. hafif yapısıyla cildi kurutmadan germeden  temizliyor. çok azıcık ürünle köpük köpük bir temizlik sunuyor. çok fazla elinize almayın arındırmada zorlanabilirsiniz:) kokusu bence rahatsız edici değil bana biraz limonlu yeşil çayı birazda papatya kokusunu çağrıştırıyor.ve Her cilt tipine uygun Fiyata gelince 17 lirayla 22 lira arası değişiyor. diyebilirim çünkü yves rocher'da neredeyse bir kaç haftada bir fiyatlar değişiyor.Kampanyası indirimi çok olan bir marka :)
Papatya özlü Tonik: Toniğide yıkama jeli gibi hafif ve vaadettiği gibi cildi ferahlatıp canlandıyor.Alkol içermiyor.bu yüzden ciltte yanma ve gerginlik hissetmiyorsunuz diğer toniklere nazaran göz altınızada uyguluyabilirsiniz jelinin ardından uygulayarak cildinizi makyaj kalıntılardan temizliyebilirsiniz...Tek kötü yanı malesef parapen içeriyor.
satış elemanları parapen kullanımının zararlı sınırların altında olduğunu söylüyor ama ne derece doğru bilemiyorum.Hoş parapen içermeyen ürün bulmakta zor ama neyse kısacası bence güzel  bir seri
 fiyatına göre de güzel iş çıkartıyorlar karar sizin.......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder