27 Kasım 2012 Salı

Kerastase Cristalliste Bakım Serisi

Kerastase'tan Yeni Bakım Serisi; Cristalliste



KERASTASE'TAN YENİ BAKIM SERİSİ; Kristal kadar parlak, ışık kadar hafif…
Uzun saçların sırrı ; Kerastase Cristalliste
Sırrı Keşfedin: Yeni Cristalliste Serisi
Doğal görünümlü, hacimli, özgür ve kristal parlaklığının lüks hissini yaşatan saçlar, günümüzde genç kadınların hayali! Kérastase, hayallerinizi gerçekleştiriyor! Basit bir güzellik anlayışından çok daha fazlasını ifade eden Kérastase'ın saç vizyonuyla uyumlu bu hayal; kişiliğin, güzelliğin ve doğal görünme isteğinin dışavurumu…

2012'de Kérastase, bu hayali, yüksek standartlarıyla uzun saçların ihtiyaçlarına özel çözümler tasarlayarak gerçeğe dönüştürüyor. Kristal kadar parlak, ışık kadar hafif saçların sırrı şimdi dişiliğin mükemmel sembolü oluyor!

Sıvı Işık Kompleksi Teknolojisi
Cristalliste, yenilikçi teknolojisi ile uzun saçların bakımında yeni bir çağ başlatıyor. Sıvı Işık Kompleksi ile özel olarak geliştirilmiş Cristalliste Serisi, içeriğindeki yeni nesil temizleyiciler ve ekolojik bakım maddeleri ile köklerden uçlara kadar hafiflik, ipeksi dokunuş ve ışıltı kazandırıyor.
Yeni Cristalliste Serisi
Bain Cristalliste
Arındıran, ışıltı ve hafiflik kazandıran saç banyosu
İnce ve kalın telli saçların ihtiyaçlarına özel iki farklı saç banyosu. Yeni nesil köpüren temizleyiciler saçları arındırırken, akışkanlık ve hafiflik kazandırır.
Paraben, silikon, renklendirici içermez.
Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 56 TL / 250 ml
Lait Cristal
Kuru saç boy ve uçları için ışıltı ve parlaklık kazandıran bakım
İnce veya kalın telli saçlar için Sıvı ışık kompleksi ile zenginleştirilmiş durulanan saç bakımı. Saçlar kolayca tanırken ipeksi bir dokunuş ve doğal bir parlaklık kazanır.
Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 83 TL / 200 ml

Lumière Liquide Serum
Işıltı ve parlaklık kazandıran serum
Hassas saç boy ve uçları için. Hafif yapılı, saçlara yumuşaklık katan, durulanmayan serum. Kuru veya nemi alınmış saça uygulanır. İpeksi bir dokunuşla saçların elektriklenmesini önler, saç ışık kaynağına dönüşür.

Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 86 TL / 50 ml
                                                                     basın tanıtımı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder