25 Nisan 2012 Çarşamba

BENEFİT BROW BAR

Benefit, güzelliğin içten bir gülümseme ile sağlandığını söylese de, kaşların da yüz için ne kadar önemli olduğunu unutmayarak 16-22 Nisan haftasını “Kaş Haftası” ilan etmiş. İstiklal Sephora mağzasına  yolunuz düştüyse  Benefit Brow Barla tanışmışsınızdır.Kadınlar üzerine bu kadar çaba sarfeden Benefit Brow Bar’da kaşlarınız uzmanlar elinde şekilleniyor; isterseniz renk değişimi ve bakım da uygulanabiliyor. Aynı zamanda takma kirpik uygulaması da yaptırabileceğiniz Benefit Brow Bar’da kadınlar yüzlerine uygun kaşları ve vurucu kirpikleri ile adeta yeniden yaratılıyorlar.Fiyatlar ise el yakmıyor...
Kaş Şekillendirme 29 TL
Dudak Ağdası 15 TL
Kaş Şekillendirme+Dudak Ağdası 35 TL
Kaş Boyama Servisi 25 TL
Kaş Boyama + Kaş Şekillendirme 45 TL
Kaş Boyama+Kaş Şekillendirme +Dudak Ağdası 55 TL
Takma Kirpik 29 TL
Benefit ürünlerinden kaşlarınız için seçebileceğiniz en uygun ürünler ise şu şekilde;
Benefit High Brow Glow- Kaş kaldırıcı Kalem
şampanya rengi ile çok uçuk bir pembe arası bir renk olan kalem mucizeler yaratıyor kaş aydınlatmaya vekaşları kalkık göstermeye  yarayan kalem gözlere daha canlı ve iri bir görünüm kazandırıyor Kaş kemiklerinin üzerine yatay bir çizgi çekerek parmak uçlarıyla yayılan High Brow Glow, göz ve kaş mesafesini olduğundan daha geniş ve gergin göstererek genç bir göz çevresi sunuyor. Aynı zamanda ışıltılı dore tonu sayesinde daha alımlı bakışlar yaratıyor. Fiyat: 62.00 TL.

Speed BROW Sabitleyici kaş jeli
Bu kaş sabitleyici ürüne bayıldım. çok ince kaşları oldum olası sevmedim ve kullanmadımda orta kalınlıkta bir kaş yapım var fakat gün içerisinde  kaşlarım düşüyor.bu da beni deli ediyor.
mac de kaş sabitleyici bir ürününü kullandım ondanda çok memnundum ama arada değişiklik yapmak gerekiyor.Gelelim ürüne fırçası maskara fırçası gibi şişesi ise lip glossları andırıyor.kaşınızı renklendirip kuruduktan sonra sabitliyor sabitlerkende jöle kıvamında yapış yapış ve sert bir görünüm olmuyor.
 Fiyat: 55.00 TL

ve son olarakta
Instant BROW Pencil

Bu ürün ise kaşları seyrek olan bayanlar için günlük makyajınızda vazgeçilmez bir tamamlayıcı İki taraflı bu ürünün bir tarafı kalemden, diğer tarafı rimel fırçası tarzında kaş şekillendirme fırçasından meydana geliyor.3 renkten oluşuyor. gün geçtikçe kısalan kaşları doğal bir görüntü sunarak uzatıyor.

. Fiyat: 62.00 TL


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder