12 Mart 2012 Pazartesi

2012 MAC Vera Koleksiyonu


Renkli sanatçı Vera Neumann'dan esinlenen M.A.C, ünlü sanatçının sıcacık tablolarında kullandığı renklerden yola çıkarak 'Shop Shop Shop, Cook Cook Cook' koleksiyonundan sonra yeni bir seri daha hazırladı.
VERA, cıvıl cıvıl bir koleksiyon. Bu koleksiyonda pigment ve pearlglide kalemler fazlasıyla öne çıkıyor.
Koleksiyonda PearlMatte pudralar var. Renkleri ve ambalajları harika iki renkten oluşuyor.

SUNDAY AFTERNOON VE FLOWER FANTASY
Plushglasslar hafif renkleriyle serideki favorilerim oldu. dudakta abartmayı sevmeyenlere hitap ediyor..cıvıl cıvıl ama bir okadarda pırıl pırıl
sırasıyla Pretty plush.Fashıon fanatıc.Confettı.On a Holiday,Butterfly Dream ( Benim favorim fashıon fanatıc ve confetti)
Koleksiyonda iki oje var pastel tonlarında

Ve gelelim pearlglide kalemlere  Bu kalemleri ne kadar anlatsam doğru kelime bulamam sanırım. Yumuşacık sürülüyorlar, fotoğrafta göründüğünden çok daha canlı renklere sahipler ve o kadar dayanıklılar ki! Asla kaçmaz. Bu koleksiyondan hiçbir şey almasanız bile, bir pearlglide kaleminiz yoksa mutlaka edinin.

Son olarakta dörtlü pigment setleri de mevcut.  Pigmentler harika ötesi olsada kullanım açısından biraz zahmetli ürünler....

En kısa zamanda bir Mac mağazasına gidip Seriyi  Muhakkak yakından inceleyin. derim  Gerçekten bayılacaksınız yalnız acele edin Mac koleksiyonları fazla bekletmeye gelmez Bir bakmışsınız yaz serisi diye çıkan ürünler ilkbaharda tükenmiş  seri çoktan tarih olmuş  benden söylemesi :)








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder