15 Ocak 2012 Pazar

NUXE DUDAK PARLATICISI ÇİKOLATANIN BAŞTAN ÇIKARAN ETKİSİ

Bu dünyada kadınların başını döndüren iki büyük tutku var: Birincisi güzellik, ikincisi ise kesinlikle çikolata… Beyni rahatlatıp, gevşeten ve kokusu bile tüm kadınları baştan çıkarmaya yeten bu doğal mutluluk iksiri, şimdi güzelliğine özen gösteren kadınların da vazgeçilmezi. Çünkü kozmetik sektörü bugüne kadar erkeklerin kadınları etkilemek için kullandıkları çikolatanın gücünü ele geçirdi. Dolayısıyla kozmetik dünyasının yeni keşfi ve son trendi çikolata ile kadınların erkekleri kendi silahları ile vurma zamanı da geldi. “Doğadan gelen güzellik” sloganını kullanan ve ürünlerinde nadir bulunan, değerli botanik içerikler kullanmasıyla tanınan NUXE, çikolatanın büyüleyici etkisini dudaklara taşıyor. Dünyaca ünlü Fransız markası NUXE’ün Baume Prodigieux Levres Çok Amaçlı Dudak Parlatıcısı ile dudaklarınız soğuk havaya, rüzgâra, kurumaya, çatlamaya karşı korunurken ışıltısıyla da dikkat çekiyor.

Dudaklarınıza renk ve ışıltı katın…

Çikolata, NUXE’ün bakımlı ve kusursuz görünen dudaklara sahip olmak isteyen kadınlara sunduğu tek renk seçeneği değil. NUXE Çok Amaçlı Dudak Parlatıcısı, “parlak çikolata” rengi ile çarpıcı dudaklar yaratırken farklı renk seçenekleri de sunuyor. Natürel kristal, efsanevi pembe ve karizmatik kırmızı gibi birbirinden çarpıcı renkler de NUXE’ün renk yelpazesi içinde… Öte yandan NUXE Çok Amaçlı Dudak Parlatıcısı, içeriğinde bulunan Mango, Ay Çiçeği, Badem ve Shea Yağlarının yanı sıra E vitamini ile de dudakları besleyerek yumuşatıyor. Ürün aynı zamanda formülündeki SPF15 sayesinde soğuk havanın çatlama ve benzeri etkilerinden dudakları koruyor. Doldurucu küreler ile dolgun bir görünüm oluşturarak etkileyici dudaklar yaratıyor, ışıltı veren parlak dokusu ile de göz kamaştırıcı parlaklık sağlıyor.

NUXE Çok Amaçlı Dudak Parlatıcısı, süngerli aplikatörü sayesinde oldukça pratik şekilde kullanılabiliyor. Ayrıca bu sayede dudaklarınızın tamamına da kolaylıkla uygulanabiliyor. NUXE Çok Amaçlı Dudak Parlatıcısı, tüm seçkin eczanelerde sizleri bekliyor.


                              (Basın bültenidir)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder