27 Ocak 2012 Cuma

ÇIKMAYAN OJE SHELLAC

 Merhaba,
Dün  bir güzellik merkezinde manikür yaptırdıktan sonra shellac denilen kalıcı ojeyi sürdürdüm. Oje sürüldükten sonra el bir cihazın içine konuluyor ve anında kuruyor. Yani daha kuaförden çıkmadan ojenin bozulma derdi de yok.  15 gün  hiç bozulmadan dayanıyormuş.  15 günden sonra da tırnak uzadığı için haliyle ojenin silinmesi gerekiyor ancak aseton ojeyi çıkarmadığı için tekrar kuaföre giderek sildirmek gerekiyor. harika yaaa Dünyanın ilk hybrid ojesi shellac...
 Shellac; ojenin rahatlığıyla protezin kalıcılığını bir araya getiren harika bir buluş.
Shellac oje; sektörde çığır açan patenti onaylanmış UV3 teknolojisidir. Soyulmayan, uzun süre dayanan gerçek bir yenilik.Kolay sürülebilir ve kolay çıkarılabilir olarak tasarlanmış
Shellac aynı zamanda tırnak bakımında tırnak güçlendirme amaçlı uygulanıyor. Tırnak sararmaları, katmanlarına ayrılma, çizgili ve çukurlu tırnakları olanlar, ince ve zayıf tırnaklara sahip olanlar, tırnakları yavaş uzayanlar ve tırnak yeme alışkanlığı olanlarda düzenli kullanıldığında ve mutlaka zehirsiz oje kullanıldığında (Zehirsiz CND marka ojeleri tercih edebilirsiniz) tırnakların güçlenmesini sağlıyor.
Shellac özel formülüyle, tırnakta ojelerden veya kimyasallardan kaynaklanan sararmaları, düzenli kullanıldığında 105 günde iyileştiriyormuş.
Aynı zamanda Shellac ‘in üzerinde yer alan gözle görülmeyen minik tüneller yardımıyla Shellac dünyanın hava ve suyu geçiren ilk ojesi olma özelliğini taşıyor.


 

1 yorum:

  1. merak ediyorum ben de yaptırmak istiyorum ya :)

    www.naslii.com

    YanıtlaSil