5 Ocak 2012 Perşembe

ÇAMUR MASKESİ

Geçen gün yılbaşından önceki hafta organik ürünler pazarına gittim Baharat ve Aktar fuarı vardı.Doğal ürünlere zafım olduğu için bayağı uzun süre geçirmişim fuarda zaman nasıl geçti anlamadım. onu incele diğerini uygula ürünler hakkında bilgi al derken güzel bir alışveriş ve koca bir 4 saat ama harika ürünler aldım teker teker tanıtıcağım sizlere ilki
Vezuv çamur maskesi  Akne izlerine sivilcelere,kırışıklıklara,sedef, egzama gibi cilt rahatsızlıklarına selülite ciltte ölü hücreleri canlandırmaya çatlak ve kırışıklık tedavisinde uygulanabilecek sağlık bakanlığı onaylı % 100 doğal harika bir ürün..
İçinde: silisyumlu kil kütlesi doğal su, su da eriyen tuzlar,organik bileşenler ve biyolojik aktif maddeler içeren protein açısından zengin bir üründür.
insanların yüzyıllardır. kullandığı çamur maskesi yüzünüzde ve vücudunuzda bir rahatlama hissi yaratıyor.cildi nemlendirerek yumuşatıyor. ben yüzümde uyguluyorum gün aşırı uygulamaktayım 4 kere oldu ve farkı gerçekten hissedebiliyorsunuz cildim yumuşacık ve gözeneklerimde daralmalar var siyah noktalar artık o kadarda çok gözüme batmıyor.kilo alıp vermedende oluşan çatlak izlerinede çok faydası olduğu söyledi aktar 
 kutunun üzerinde ve içinden çıkan broşürdeki yazılanlarıda aktarıyım size
Şifalı Çamurun Faydaları
Çatlaklara bağlı çizgi ve izler, pek çok kadın ve erkeği etkileyen genel bir problemdir. Genelde göğüs, karın, kalça kol ve omuzlarda, hoş olmayan kırmızı veya beyaz çizgiler olarak görünür Çizgiler bazen çok zayıf deride kabartılar şeklindedir. En yaygın sebebi hamilelik olmakla beraber, hızlı kilo alıp verme veya medikal steroid kullanma gibi sebeblerden de kaynaklanabilir.

Şifalı Çamur Nasıl Etki Gösterir ?
Şifalı Çamur zayıf ciltteki protein üretimini arttırır. Çatlaklara bağlı çizgilerin görünümlerini değiştirir. Düzenli olarak 14 günlük kullanımdan sonra, daha sıkı hale getirir. Cildi yumuşak hale getirerek gelecekte hamilelik veya kilo vermeye bağlı oluşacak çatlakları da engeller.

Şifalı Çamur Nasıl Ve Ne Kadar Sıklıkla Uygulanmalı ?
Şifalı Çamur 14 günlük uygulama ile olumlu sonuçlar almaya başlarsınız. Günlük 1 veya 2 defa uygulanmalıdır. Sorunlu cilt bölgesi temizlenerek, maske oluşturulur. Yaklaşık 30 dk kadar maskeli halde beklenir. Saf su ile cilt yıkanır.



 Maske resimdede görüldüğü gibi kuru su ile hafif sulandırıp akıcı çamur kıvamına getirip uyguluyorsunuz kurumaya başlayınca açık yeşilden koyu yeşile dönüp çatlak bir görüntü oluşturuyor. ben yüzümde uyguladığım için kurudukça cildimde gerilme hissi yarattı ve yüze uygulanırsa 15-20 dk yeterli oluyor. kuruduğunu zaten hem hissediyor hem görüyorsunuz. yıkadıktan sonra beyaz tenli olduğum için sanırım kızarık bir görüntü oluştu 5-10 dk sonra geçti ve yumuşacık kadifemsi bir cilt çıktı ortaya maskeyi uyguladığınız gün elinizi yanaklarınızdan alamıcaksınız eşim hiç bu kadar makas almamıştı yanaklarımdan:)))


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder