14 Aralık 2011 Çarşamba

SARI SAÇA MAKYAJ ÖNERİLERİ

Sarı saç açık kumral tenli,beyaz tenli bayanlara daha uygun bir renktir.fakat çok soluk tenli bir bayanında platin sarısı kullanmasıda hoş durmuyor.Sarı saçı taşımak sadece beyaz tenle bitmiyor renkli giyenen sürekli makyaj isteyen bir renktir makyajsız solgun ve hasta görünümlü durabilirsiniz.
Düzenli bakımın ücretini karşılayabilecekseniz...
Sarışın olmak hiç de ucuz bir işlem sayılmaz. Sarışınlığı üzerinizden hiç çıkartmadığınız bir aksesuar olarak düşünün. Bu nedenle uygun ürünler ve gerektiğinde rötuşlarla onu en iyi şekilde muhafaza etmeniz gerek. Bu da mali açıdan sizi sarsabilir.

Makyaja gelicek olursak Şeftali tonları,ve pembe tonları ile yüzü renklendirmek  sarışınlara çok yakışır. bronz rengi farlar özellikle çok hoş duruyor.onun dışında bakırlar griler ve füme tonlarıda kullanılır far kullanımı saç dışında göz renginizlede doğru orantılı olmalıdır.Kırmızı,pembe tonları rujlar daha renkli ve güzel durur.fakat kırmızı ruj kullanacaksanız parıltılı bir kırmızı ruju daha ziyade geceleri kullanmayı tercih edin.
Siyahtan ziyade kahverengi rimel kullanın.ama siyah rimelde kullanılabilinir. Bu saç renginizle daha az kontrast oluşturur.

2012 senesi için ideal sarı tonu arıyorsanız bal renginden platine kadar uzanan geniş renk yelpazesinde Hollywood yıldızlarının tercihlerine bir göz atabilirsiniz.









 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder