11 Aralık 2011 Pazar

DUDAKLAR KIPKIRMIZI

Dudaklarda en cazibeli etkiyi yaratan renk, hiç şüphesiz ki kırmızıdır..İster yaz olsun, ister kış, ister sarışın olun ister esmer her kadının zaman zaman kullandığı kırmızı bir ruju vardır.çünkü kırmızı rujların modası hiç geçmiyor..Hiçbir kadın kırmızının  cazibesine karşı koyamıyor. Modası hiç geçmeyen kırmızı rujları sürmek, bence ustalık ister. Çünkü kırmızı dudakları olduğundan daha da gözler önüne seriyor ve buda yapılan en ufak bir hatayı,dahada belirginleştiriyor.herkese yakışacak bir kırmızı tonu bence vardır. yalnız çok ince dudaklı bayanların kırmızı rujdan uzak durması gerektiğini düşünüyorum.çünkü dudak inceliği  daha bir göze batıyor.
kırmızı ruj sürmenin püf noktaları
-İlk önce dudaklarımız pürüssüz görünmeli kırmızıda en ufak çatlak bile belirginleşir bu yüzden ruj dan önce bir nemlendirici ile dudaklarımızı kremliyelim
-Rujunuza uygun kalem ile dudaklarınızın çerçevesini belirleyin
-Fırça yardımı ile dudaklarınızın ortasından başlayarak kenarlara doğru rujunuzu sürün.Her renk ruj için geçerli olan şey mutlaka ama mutlaka rujlarınızı fırçayla sürün çok daha güzel çerçeve oluşturabilirsiniz.
-Bir kağıt mendil yardımı ile sürdüğünüz rujun fazlasını alın ve ikinci kat rujunuzu sürün .Bu işlem rujunuzun daha uzun süre kalıcı olmasını sağlar.
dip not olarak:Dudaklarınız dolgun ise koyu tonlardaki mat kırmızı ruj, dudaklarınız ince yapılı ise parlak canlı kırmızı ruj tercih edin bir de sürerken dişlere boyamamaya dikkat :)Gelelim kıpkırmızı rujlarımıza... size en sevdiğim kırmızı rujlarımdan örnekler vermek  istiyorum.
  1. Nars jungle red: yarı mat bir rujdur.mat rujların aksine dudağı kurutmuyor kalıcılığı ve tonu harika.. . 




2 mac russian red:Bu rujdan daha önce bahsetmiştim sanırm mac alışverişim adlı yazımda kısaca tekrar bahsedersek bu da narsın jungle red gibi mat bir ruj tonu harika fakat birazcık dudakları kurutuyor.  önce nemlendirici  uygulayın.


3Clinigue different angel ruj:Mat bir ruj içinde sim ışıltı yok tonu biraz daha koyu mac russıan göre mat rujlarda olduğu gibi yalnız sürüldüğünde dudağı kurutabiliyor. gündelik kullanım için bence ideal bir kırmızı tonu 



4 Elizabeth Arden Ceramide Ultra Lipstick Rouge 01:Elizabeth arden markasının en çok rujlarını severim ceramide seriside en güzel serilerden biri ince yapılı nemlendiricili bir ruj


5 chanel passion no 14 :E vitamini ve shea yağ içeren nemlendiricili bir ruj hem dudağınıza harika bir kırmızı renk verirken hemde dudağınızı nemlendirip beslemekte daha bir rujdan ne istenirki:)





6 -Chanel  Hydrabase lipstick-No60 New York red:Doğal bir kırmızı tonudur saten gibi pürüzsüz bir görünüş sağlar nemlendirme özelliği vardır.




7 By Terry Rouge Terrybly(203 Fanatic Red):By terry markasıyla yeni tanıştım diyebilirim. Türkiyede sadece sevilde satılıyor. Allıklarıda çok güzel neyse bu ruj Dolgunlaştırıcı etkisi ile yaşlanma karşıtı teknolojiyi bir arada sunan dolgunlaştıran, yaşlanma karşıtı iksiri ile beslenmiş, dolgunlaşmış ve ultra yumuşak, göz kamaştıran dudaklar sunuyor. yapısı, rengi, işlevi dört dörtlük

Guerlain KissKiss Lipstick 521 Red stars:Guerlain kalitesini bu lipstick de olduğu gibi her ürününde gösteriyor.Dudakları pürüzsüzleştiren ve koruyan E Vitamini içerir.Saatler boyu kalıcı nemlendirme sunar dudaklara elastikiyet verir değerli taşlar gibi göz alıcı ışık yansımalarıyla harika dudaklara kavuşursunuz finali en sevdiğimle yapmak istedim. sanırım kırmızı ruj hakkında size alternatif fikirler verebilmişimdir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder