30 Kasım 2011 Çarşamba

MAKYAJ BAZLARI (TEN)

Nars Skin Smoothing Face Prep : bu bazla  harika doğal duran soft bir görünüş elde edebilirsiniz. ayrıca kırışıklıkların arasını doldurarak yüzdeki çizgilerin görünümünü azaltır.cildi canlandırır. makyaja ön hazırlık yaparak duru bir ten hazırlar gözeneklerinde küçük görünmesini sağlar. 
Benefit - That Gal:  Beni takip eden arkadaşlar Nars ve Benefit karşı bir zaafım olduğunu anlamışlardır sanırım:) bu makyaj bazı makyaj altına kullanıldığı gibi tek başınada kullanılabilen bir ürün çünkü bazlar genelde yüze renk vermemesi sadece makyaja hazırlık kusurları kapatmak, ten rengini sabitlemek için kullanılan yüz astarlarıdır.That gal Cildinizin daha pembemsi ve daha sağlıklı gözükmesini sağlıyor yoğun makyajdan hoşlanmayanlar bu ürünün üzerine hafif allıkla kullanabilirler..
Guerlain - L'Or Radiance Concentrate With Pure Gold Make Up Base: 24 ayar altın ile kaynaştırılmış jel makyaj bazı. geçen gün sephorada gördüm ve deneme imkanım oldu harika birşey anında ciltte eriyor ve cildin nemini koruyor. İnce bir pırıltı veriyor.cilde makyaj altında eşit bir ton sağlıyor. yeni yıl alışverişimde ilk alınacaklar listesine girdi:)
Laura Mercier foundation primer:fondöten sabitleyici astar özellikle yağlı ve akneli ciltler için hazırlanmış bir baz yapısı su bazlı ve incecik ciltle makyaj arasında bir bariyer oluşturuyor cildin makyajdan etkilenmemesini sağlıyor makyaja uygun bir cilt rengi oluşturuyor.yağlı ciltler için fondöten kullanımı daha zordur belli bir süre sonra parlama yapar, gözenekler genişleyip siyah nokta olarak fondötenimiz bize geri döner :) bu üründe bu problemi en aza indirmek mümkün parlama kesinlikle olmuyor ama gözenekler için yorum yok fakat makyajı gerçekten saatlerce bozulmadan sabitliyor tek başına kullanırsanızda doğal ve sağlıklı bir renk veriyor.
Smashbox Photo Finish Foundation Primer:beyaz renkli olan yağlı ciltler için tasarlanmış bir makyaj bazı, Mor renkli olan cilt tonunu açan yüzü aydınlatan makyaj öncesi kullanılan baz,Pembe ise yaşlanma izlerini yok etmek için derma xyl kompleksi içeren hem onarıcı hem makyaj sabitleyici bir ürün pembe ürünün hem normali hem spf 15 güneş korumalısı var. Yeşil olan ciltteki kızarıklıkları kapatmaya yarayan makyaj öncesi bir baz cilt ihtiyacınıza göre herhangi birini seçebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder