30 Kasım 2011 Çarşamba

MAKYAJ BAZLARI (DUDAK)

Dudak bazları rujun kalıcılığını artırıyor.Dudağı pürüzsüzleştirerek ruja zemin hazırlıyor.rujun dudak üzerinde kurumasını ve çatallaşmasını engelliyor.yani kısacası dudak bazları rujumu tazelemeliyim. cümlesini hayatımızdan çıkartmamızı sağlıyorlar.:) 
Stila - One Step Prime Color:bu bazı ister yanaklarınıza ister gözlerinize ister dudaklarınızakullanabilirsiniz ben dudaklarda kullanıyorum.ve sonuçtanda memnunum renk seçeneklerinden kullanacağınız bölgeye uygun olan rengi seçip uygulanabilir.rujun altına uygulanınca çatlakların ve çizgilerin görünümünü hafifletiyor.ayrıca rujunuzun kalıcı olmasını sağlıyor.
Guerlain - Kiss Kiss Liplift:Guerlainin başarılı ürünlerinden biridir benim için pürüzsüzleştirici dudak astarı...stick formunda olduğu için uygulaması çok kolay dudakların şeklini belirginleştiren nemlendirici özelliği ile dudakları dolgun gösteren bir ürün rujun altına uyguluyorsunuz rujun rengini asla değiştirmiyor.

Urban Decay Lip Primer Potion:Kurumuş ve çatlamış dudakların kurtarıcısıdır diyebiliriz. dudakları pürüzsüz gösterip ruja zemin hazırlar rujun renk tonunda etki yapmaz. uzun süre tazelemeden güzel bir görünüm sağlar ama malesef türkiyedeki sephorada yok online alışveriş gerekiyor:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder