26 Kasım 2011 Cumartesi

FRESH MİNERALS PONPONLU ALLIK

Seksi elmacık kemikleri...
Elmacık kemiklerinizi cilt tonunuza uygun sezon renklerinden seçtiğiniz allıklarla adeta yeniden inşa edebilirsiniz.ponponlu pudra ve allıklar vurgulamaya olanak tanıyor. bugünde ponponlu şekermi şeker renklere sahip bir allıktan bahsetmek istiyorum.
Fresh minerals markasının saf mineralden üretilmiş tüm gün boyunca ciltte kalan sağlıklı doğal ve canlı bir renk veren allıkları skalasında dört renk var.

üzerinde ponponlu uygulama başlığı var bu başlıkla uygulamak çok kolay ve rahat.Mineral ürünler genelde toz formdadır.bir miktar ürünü kapağın içerisinde başlığa çok az allık alıp elmacık kemiklerinizden kulağınıza doğru dairesel hareketlerle ponponu gezdiriyorsuz. şayet ponpona allık fazla geldiyse ve istediğinizden fazla allık varsa yanağınızda allık fırçasıyla yayabilirsiniz bazı kalın allıklardaki gibi keskin hatlı çizgiler oluşturmuyor. yayılması çok kolay % 100doğal üretilmiş yağ içermediği için gözenekleri tıkamayan kadifemsi ve nude bir yüze sahip olabilirsiniz.özellikle natural rengini mutlaka deneyin derim benden söylemesi:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder