3 Kasım 2011 Perşembe

Estee Lauder renutriv ıntensive kapatıcı

Uzun zamandır. strawberry.com girmiyordum. malesef gümrük problemleri yüzünden türkiyeye gönderimlerini durdurmuştu. Yurt dışından alışveriş yaparken gümrüksüz alışveriş limitlerini göz önünde bulundurun. Aksi takdirde Posta İşlem Merkezi'ne gitmek ve gümrük vergisi ödemek durumunda kalabilirsiniz.

20.08.2011 tarih ve 2011/2087 no'lu Bakanlar Kurulu Kararıile posta yoluyla gelen eşyaların gümrük işlemleri konusunda yapılan değişikliklere göre:
Türkiye'ye posta ya da hızlı kargo taşımacılığı yoluyla gelen, bedeli gönderim başına toplam 75 Avro'yu geçmeyen eşyaya muafiyet tanınır

gümrük konusunda sorun yaşamamanız için strawberry den yapacağınız alışverişlerde kargo ücreti ödenmediğinide göz önüne alarak yüksek tutarlı alışverişlerinizi bir kaç ayrı siparişe bölünki gümrük problemi yaşamadan elinize ulaşsın ürünleriniz buda küçük bir dip not arkadaşlar:)
herneyse sonuçta strawberry yeniden türkiye gönderimlerine başlamış buna çok memnun oldum çünkü nette alışverişte kozmetik üzerine en güvendiğim sitelerden biridir.

 hemen sitenin başına oturup birkaç ürün siparişi verdim bahsedeceğim üründe siparişlerimden biri Estee lauder renutriv intensive ikili kapatıcı daha önce kullandığım ve beğendiğim bir üründür
 Açık ton göz altı halkalarını kapamakta oldukça başarılı koyu tonu ise cilt kusurlarını,lekeleri ve ince çizgileri gizlemek için kusursuz bir cilt rengi yaratıyor .siparişlerim geldiği zaman uygulamalı gösteririm sabırsızlıkla bekliyorum:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder