30 Ekim 2011 Pazar

BENEFİT B.RİGHT CİLT SERİSİ

Benefit sevenlere müjde Benefit yine yapıcağını yapmış tüm kadınlara birbirinden güzel ve eğlenceli makyaj ürünlerinden sonra yepyeni bir cilt bakım serisi sunuyor!
Sadece Sephora’larda satışa sunulan Benefit Cosmetics’in yeni cilt bakım serisi Benefit severlerin kalbini çalıyor. Yoğun nemlendirici özelliğiyle cilde ihtiyacı olan nemi kazandıran B.Right cilt bakım serisi, cildi besliyor, yumuşatıyor ve canlılık kazandırıyor. Yoğun nemlendirme etkisi ve hafif formülleriyle Benefit cilt bakım serisi yüzleri ışıldatıyor ve gözle görülür sonuçlar sunuyor. Sekiz farklı üründen oluşan seri ile cilt, ihtiyacı olan neme doyarken doğal  ışıltısına ve yumuşaklığına kavuşuyor. Ürünlerin içeriğindeki, özel olarak geliştirilmiş olan tri-radiance kompleksi, cildin uzun süre nem depolamasını ve gözle görülür bir şekilde aydınlanmasını sağlıyor.

Benefit Triple Performing  Yüz Serumu
Benefit yüz serumu, yağ içermeyen çok özel formülüyle cildi koruyup yatıştırdığı gibi cildin hafif ve yumuşacık kalmasını sağlıyor. Benefıt’e özel tri-radiance kompleks sayesinde cildin ihtiyacı olan nemi uzun vadede içine hapsetmesini sağlıyor. İçerdiği bitki özleri, hiyalüronik asit ve vitamin E sayesinde cildin antioksidan faliyetlerini hızlandırıp cildi zararlı güneş ışınlarından koruyor. Karma ve yağlı ciltler için ideal.

Benefit Total Moisture Nemlendirici Yüz Kremi
Benefit’in mucizevi nemlendirici yüz kremi, cilde anında nem kazandırıyor. Benefit’e özel olarak hazırlanan ve içeriğindeki tri-radiance kompleksi sayesinde cildin nemi uzun vadeli hapsetmesini sağlıyor. Cildin nem bariyerlerini güçlendirerek aydınlık ve taze bir görünümüne kavuşturuyor. İçerdiği doğal  bitki ve mango yağı ile cidin her zaman taze görünmesini sağlıyor. Benefit nemlendirici yüz kremini kullanan kadınların üzerinde yapılan testlerin sonucunda %100 oranında citlerine anında etki ettiği ve yoğun birşekilde nemlendirme sağladığı kanıtlandı.
Kuru ve normal ciltler için ideal.

Benefit Moisture Prep Toning Lotion
Benefıt’in nemlendirici tonik losyonu ile cildin en verimli şekilde nemi hapsetmesini sağlamak mümkün oluyor. Nemlendiriciden önce hazırlık aşaması olarak uygulanması gereken prep toning lotion takibindeki nem tedavisinin en iyi sekilde sonuç vermesini sağlıyor. Ürün, aynı zamanda cildi yumuşatıyor, canlandıyor ve aydınlatıyor. Neme ihtiyaç duyan ciltlerde en kısa sürede en iyi sonucu elde etmek isteyenler bu ürüne bayılacağa benziyor.  Cildi anında yumuşak ve esnek bir görünüme ulaştırıyor. İçeriğindeki vitamin E, yulaf ve botanik özleri sayesinde cildi dış etkinlerden arındıran ürün, ince çizgilerin oluşumunu engelliyor ve cildi yumuşatıyor. İçindeki  Hiyalüronik  Asit, Aloe Vera ve maya özleri sayesinde ise cildi pürüssüzleştiriyor.
Tüm cilt tipleri için uygun.
Benefit It’s Potent Eye Cream Göz Çevresi Kremi
Kadınlar Benefıt’in göz kremiyle parıldayan gözlere merhaba diyor.  Benefıt’in özel ve iddialı göz kremi, göz çevresini besliyor. Benefıt’in en  yeni teknolojiye sahip bu yeni ürünü göz çevresini nemlendirerek yenilerken koruyarak aydınlatıyor. Benefit’in bu iddalı kremi, koyu halkaları yok ederken; ince çizgilerin azaltıyor; daha aydınlık ve genç bakan gözlere kavuşturuyor. Ürün, içerdiği burnet özlü formül sayesinde cildi yatıştırıyor. Elma özleri, cildin kolojen üretimine yardımcı olurken, lakuvat özleri cildi serbest radikallardan koruma görevini üstleniyor. Peptit kompleks cilde elastiklik, sıkılık kazandırıp, sodyum hylarunat da göz çevresini ihtiyacı olan neme kavuşturuyor. Göz çevresindeki koyu halkaları ve ince çizgileri tedavi ederken, yaşlılık belirtilerine karşı koruma görevi sağlıyor.


Benefit  Foamingly Clean Yüz Yıkama Jeli
 Benefit yüz yıkama jeli cildi etkili şekilde temizliyor ve makyajı kolayca silerken geriye yumuşacık, pürüzsüz bir cilt bırakıyor. Ayrıca ürünün içerdiği amino asid ve bitki özleri cilde ekstra nem kazandırıyor




Benefit Refined Finish Yüz PeelingiBenefıt yüz peelingi cildi narince temizliyip siyah noktaların ve geniş gözeneklerin görünümünü azalttığı gibi cildi taptaze bir görünüme kavuşturuyor. Ayrıca cilde aydınlık veren ürün; içerdiği doğal kil, mineral, şeker ve yosun özleriyle derinlemesine temizlik ve yumuşaklık sunuyor









Benefit Remove It Makyaj Temizleyici Benefit makyaj temizleyici tonik suya dayanıklı göz makyajını bile kolayca temizleyip göz çevresini  nemlendiriyor. Makyaj temizlemek makyaj yapmak kadar önemli olduğundan Benefit kadınları düşünüyor ve onlara zedelenmeyen yumuşak bir ten bırakıyor.  Kontak lens takanlarında rahatça kullanabiliceği bu ürün durulama gerektirmeden rahatça kullanılıyor.








Benefit Ultra Radiance Ferahlatıcı Yüz Misti Benefit’ın özel ürünü olan yüz misti, kuru ciltleri gün içinde ferahlatırken nemlendiriyor. İster bilgisayarın başında, ister trafikte yada plajda anında serinlik hissi yaratan bu ürün, içerdiği magnezyum PCA, beyaz ve mavi lotus çiçeği özleri sayesinde ciltte depolanan stresi arındırıyor.








İşte böyle sevimlimi sevimli mantar kapaklarıyla, renkli şeffaf şişeleriyle tam bir nem deposu  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder